Välkommen till Ronny’s cykel!

Cykeln är en investering som du gärna vill vara nöjd med i flera år framöver. Det kan dock vara svårt att hitta rätt modell i dagens stora utbud. Vi på Ronny’s cyklar hjälper dig därför gärna att välja rätt cykel utefter just dina behov och önskemål. Vi har ett komplett utbud av cyklar och tillbehör – allt för att du ska kunna hitta just det du behöver.

Läs mer

Om oss

Ronny’s cyklar är ett cykelföretag som startade redan år 2001. Det drevs då av Ronny själv men köptes 2012 upp av Linus och Göran som idag driver företaget under samma namn. År 2014 flyttade vi till nya lokaler på Riksvägen 30 i Lyckeby. Vårt centrala läge är utmärkt för dig som vill besöka butiken till fots eller på cykel. De nya lokalerna är dessutom större, vilket har gjort det möjligt för oss att kunna erbjuda våra kunder ett bredare utbud.

Hos oss på Ronny’s cyklar hittar du allt från ringklockor och andra cykeltillbehör till reservdelar som kedjor och cyklar förstås! Förutom att vara en butik med ett komplett sortiment har vi även en verkstad där vår kunniga personal utför reparationer.

Detta är vad vi erbjuder:

  • Cyklar – vi hjälper dig att välja rätt
  • Delar/tillbehör – hos oss finns allt du behöver
  • Reparationer – hos oss kan du få din cykel reparerad
  • Rikta cykelhjul – vi hjälper dig gärna att rikta hjulen på din cykel

Våra öppettider

Mars-september:
Måndag-fredag: 10.00-18-00
Lördag: 10.00-14.00
Söndag: Stängt

Oktober-februari:
Måndag-torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-17.00
Lördag-söndag: Stängt

(Under oktober-februari kan det förekomma andra stängda dagar. Då är det bästa att ringa till oss för att se om det är öppet.)